Sunday, August 9, 2009

Dan Tomei si marca lui frauduloasa

Dan Tomei teparul din Zalau


Astea sunt cateva din copiile de la tranzactiile efectuate de Dan Tomei, "marele organizator" de evenimente in comunitatea din Chicago. Subliniate cu rosu sunt o parte din sumele cu cheltuielile cele mai consistente pe care Dan Tomei (foto) si partenera/prietena lui de afaceri, Mihaele Rusu (foto) au avut nesimtirea sa nu le mai plateasca dupa ce si-au facut evenimentul.
De la biletele de avion ale trupei De la Vegas , pana la onorariile lor, cazare , etc..
Acesti bani, marele "artist" in a trage tepe, Dan Tomei, in nesimtirea lui caracteristica a "uitat" sa-i mai plateasca inapoi (peste 14,000 de dolari + dobanda aferenta). Unul din exemplele de nesimtire grosolana a lui Tomei este si o nota de plata facuta la un club unde a lasat tip (bacsis) 50% din consumatie, ca doar nu erau oricum banii lui si nici nu mai avea de gand sa-i plateasca inapoi.




  In ciuda faptului ca Tomei isi desfasura nestingherit activitatea in 2009, compania aceastuia nu mai era valida din punct de vedere legal, fiind dizolvata din 2008 .

3 comments:

  1. Dan Tomei, nenorocitul asta din Zalau si mie mi-a tras teapa , era plin de vrajeala si povesti nemuritoare pana cand mi-a tras-o jegosul dracului

    ReplyDelete
  2. foarte interesant, ma tot intrebam de unde are Dan Tomei asta banii sa tot faca pe smekerul prin chicago ca mare organizator de evenimente, acum stiu...

    ReplyDelete
  3. nu ne-a mai dat nici noua Dan Tomei pozele de la Miss , ne-a mintit si ne-a dus doar cu vorba

    ReplyDelete